Content Marketing – Vodič za Izradu Web Sadržaja u 2021. Godini

Kroz ovaj vodič o content marketingu ili sadržajnom marketingu pokazati ću kako napraviti jedan prosječan content marketing plan i kako upotrijebiti ovaj oblik digitalnog marketing u praktički bilo kojem online poslovanju, kao i online promociji. Nisam pisao u korporativnom obliku, već više kroz priču. Osobno na ovome blogu i na još dosta projekata primjenjujem ovaj … Pročitaj više

Potpuni Vodič Kroz Digitalni Marketing za Početnike i Napredne – Iskoristite Bolje Online Marketing za Svoj Biznis

Ovo je potpuni vodič kroz digitalni marketing. Resurs za sve koji se bavi ili se žele baviti digitalnim marketingom. Za početnike i one malo naprednije sa iskustvom. Facebook, Google, SEO, content marketing, email marketing, copywriting, prodajni lijevak, konverzije, sve je tu.

još neke sitnice i detalji za koje možda niste ni znali da postoje.

Sve po malo za početnike u digitalnom marketingu, i kako sve te “digitalije” zajedno skladno rade.

Naučite nešto korisno pa pokušajte od toga napraviti posao, pa da živite i vi kao milijunaš, ili barem s malo više novca.

Vodič je prepun mnogim korisnim i vrijednim informacijama, te je idealan za sve:

  • vlasnike poduzeća
  • obrtnike
  • studente
  • srednjoškolce

Kao i za sve one koji svoj razvoj i profesiju žele usmjeriti u ovome smjeru i u ovoj branši. Tako steći ili nadograditi svoje osnovno razumijevanje, znanje i vještine u digitalnom marketingu.

Pročitaj više

Izrada Web Stranica za Uslužne Djelatnosti – Kako Napraviti Web Stranicu u WordPress-u Korak Po Korak Vodič Za Izradu Web Stranice u 2021 Godini

Ovo je kompletan vodič- izrada web stranica na WordPress platformi. Putem ovih uputa provesti ću vas kroz proces izrade web stranice stvorene pomoću WordPress-a. Ako imate želju napraviti web stranicu, ili vam treba web stranica za posao, hobi. A ne znate točno kako? Ili mislite da je to preteško, jer ne znate programirati. Onda je … Pročitaj više

Kako Napraviti Blog Na WordPressu u 2021? Pokreni Blog i Stvoriti Posao Putem Interneta Uz Mogućnost Aktivnih i Pasivnih Prihoda – Vodič za Početnike

Ako tražiš jednostavan, detaljan i veoma jasan vodič kako napraviti blog ovdje možeš pronaći detaljne upute. Prati upute korak po korak i uspjeti ćeš sam napraviti svoj blog.

Opisao sam:

  1. Osnovne – glavne, odnosno provjerene načine s kojima se blog može unovčiti.
  2. Kako vremenom izgraditi vlastiti online posao ili doći do ideje za proizvodom ili realnom uslugom. Te na taj način naplatiti trud i vrijeme uloženo u razvoj, vođenje i pisanje bloga.
  3. Jednostavno kroz 9 koraka – kako otvoriti blog pomoću WordPress-a.

Pisanje bloga ne zahtjeva veliki novac. Ali, zahtjeva trud, rad, vrijeme i zalaganje.

Pomoću ovoga tutorijala za početnike pokazati ću ti kako napraviti blog na WordPress-u koji će biti funkcionalni i dizajnerski prilagođen za prikaz na različitim uređajima. Sve to pomoću detaljnih uputstva, fotografija i video priloga. + možeš preuzeti verziju u PDF formatu i pohraniti vodič na svoje računalo ili mobitel.

Također, Dobiješ još dodatni povezani sadržaj kako od bloga izvući maksimum i to sve na jednom mjestu.

Možeš odmah krenuti na prvi korak ovoga vodiča – kako napraviti blog. Klikni na link prvog koraka za početak.

Pročitaj više

Kako Postaviti Ciljeve – Ekstra Vodič za 2021. Godinu

Dobrodošli u besplatan vodič kako postaviti ciljeve koristeći Sistem planiranja i Organizacije velikih internetskih korporacija kao što Su GOOGLE, INTEL, TWITTER… i mnogi drugi.

Pitate se kako postaviti ciljeve za 2021 godinu. Ovaj vodič kreiran je s namjerom da dobijete sistem za postavljanje, planiranje i realizacije tih ciljeva.

Vodič je veoma detaljan i sadrži poveznice na dodatnu preporučenu literaturi i povezan je s praktičnim alatom kojeg sam kreirao osobno za Vas i kojeg koristite u praksi prilikom određivanja i planiranja radnji za ostvarenje Vašeg osobnog ili poslovnog cilja.

Ako ćete primijeniti ove informacije kod sebe osobno, možete očekivati konkretne i vidljive rezultate.

>>> Pažnja! Po ovome sistemu postavljanja ciljeva, planiranja i organizacije rade poznate velike svjetske kompanije kao što je američka multinacionalna korporacija GOOGLE.

Pročitaj više