Prava i Obveze Korištenja Web Stranice

Prava i obveze koje imate kao korisnik i posjetitelj web lokacije www.kresimirolijan.com

Sadržaj

Sav sadržaj koji se nalazi na domeni www.kresimirolijan.com moje je autorsko djelo. I samim time zabranjeno je kopiranje ili krađa.

Napisani sadržaj ne može se mijenjati ili preuređivati, ali može se navoditi kao izvor s interneta.

U slučaju da želite navoditi sadržaj s ove web lokacije možete navesti link do određenog sadržaja i ime autora, odnosno moje ime i prezime, Krešimir Olijan.

Klikabilni (Alt tekst) dio linka može biti moje ime i prezime ili naslov koji se nalazi na stranici koju želite navesti, ili neka srodna fraza koja definira tematiku sadržaja kojeg linkate.

Npr. nešto ovako:

 • kresimirolijan.com
 • www.kresimirolijan.com
 • Kresimir Olijan blog
 • internet marketing
 • digitalni marketing

Za tiskane medije izvor navedite na ovaj način:

Izvor: www.kresimirolijan.com Krešimir Olijan [naslov teksta ili dokumenta].

U svakom drugom slučaju sve se smatra povredom autorskih prava i za to postoje načini rješavanja pravnim putem.

Slike i grafika

Slike i ostali grafički elementi moje su ideje i radovi, te ih ne trebate kopirati ili koristiti na drugim web lokacijama bez navođenja izvora fotografije. Odnosno domene web lokacije.

Neke od slika preuzete su sa online servisa koji dijele besplatne fotografije za osobnu ili komercijalnu upotrebu. Npr. Canva.com. I takve se mogu preuzeti u potpunosti.

Također, neke od fotografija i ostale grafike preuzete su sa drugih web lokacija. Ali samo one koje su slobodne za daljnje dijeljenje na drugim web lokacijama i u tome je slučaju ispod takve fotografije naveden njezin izvor.

Komentari

Svaki komentar prije objave čeka provjeru. Komentari koji vrijeđaju ili nisu primjereni za objavu, kao i komentari koji nisu tematski povezani s djelatnošću web stranice biti će obrisani.

U komentarima nemojte stavljati ponude za:

 • poslove
 • osiguranja
 • kredite

Linkovi do vaših osobnih web lokacija mogu se navesti ako imaju smisla da upotpune komentar, na način da se na takvim linkovima nalazi sadržaj koji predstavlja vaš komentar. I ima ga smisla koristiti u komentaru.

Svaki ostali link smatrati će se neželjenim sadržajem.

Brisanje komentara

Svaki komentar koji je objavljen mogu bez razloga izbrisati.

Moguće ja zatražiti brisanje komentara koje ste napisali. Javite se o kojem se komentaru radi i ja ću ga prvom prilikom obrisati.

Privatnost i zaštita osobnih podataka

Na određenim mjestima web lokacije www.kresimirolijan.com mogu se ostaviti osobni podaci posjetitelja.

To su prije svega:

 • Ime i prezime, ili samo ime
 • Email adresa
 • broj telefona

Ti podaci neće biti korišteni u krive svrhe niti prodavani ili proslijeđeni trećoj strani.

Kao niti bilo koji drugi osobni podaci koje ćete ostaviti na web lokaciji: kresimirolijan.com

Ti se podaci koriste kako bi putem email adrese dobili određeni sadržaj koji nije javno vidljiv na samoj web lokaciji.

Prijave i odjave s email lista

U svakom trenutku posjetitelj se može prijaviti na email liste putem formi ili obrazaca koji se nalaze na web stranici.

Isto tako u svakom trenutku svaki korisnik može se odjaviti s bilo koje email liste, klikom na link za odjavu koji se nalazi u svakoj mail poruci koju dobijete kao član neke email liste.

U svakom trenutku možete zatražiti ručno brisanje s email liste ili zatražiti izmjenu svojih osobnih podataka koje ste predali prilikom prijavu na email listu.

Brisanje možete sami napraviti iz bilo koje email poruke koja vam bude poslana ili se osobno javiti meni i ja ću vas izbrisati bez ikakvih razloga.

Nikada vas neću dodati na email listu ili neki drugi popis s vašim osobnim podacima, kao što su: ime, broj telefona ili email adresa bez vašeg odobrenja.

Svaka email prijava se ručno od strane korisnika verificira, radi potvrde pristanka. Tako da se druga osoba ne može prijaviti s tuđom email adresom.

Ne možete koristiti tuđu email adresu ili da netko koristi vašu email adresu u svoje svrhe kako bi se prijavio na email listu.

Kontakt obrazac

Kada pošaljete poruku preko kontakt obrasca na stranici kontakt, Ili putem e pošte. Podatke koje unesete (ime, prezime, broj telefona i email adresu) zadržavaju se na stranici i ne mogu se koristiti u druge svrhe. Osim za moju komunikaciju s osobom koja se javila.

Email adresu koju unesete u email polje koristiti ću radi odgovora na Vaš upit.

Podaci koje unesete u taj obrazac neće se koristiti u druge svrhe i neću ih ubacivati na email liste ili neka druga mjesta, kako bi naknadno dobivali sadržaj.

Hvala!