O autoru

Pozdrav, zovem se Krešimir, dolazim iz Hrvatske i bavim se web-om već zadnjih deset godina.

Krešimir Olijan

Na početku je to bila znatiželja, i način da iskoristim slobodno vrijeme koja je prerasla u hobi. S vremenom sam shvatio potencijal i mogućnost koju internet pruža u poslovnom smislu. Hobi je prerastao u ozbiljnije bavljenjem ovim područjem i velikom količinom vremena uloženog u učenje i rad na vlastitim web projektima.

Zadnjih nekoliko godina to sam postavio na jednu višu razinu, otkada sam odlučio te svoje dodatno stečene vještine ponuditi drugima kao usluge.

Neka od mojih užih interesnih područja digitalnog marketinga i web-a su: SEO optimizacija, WordPress, izrada web lokacija – prvenstveno za uslužne djelatnosti i pisanje web sadržaja.

Glavni fokus je na jednostavnost i konkretan rezultat za klijenta

Mnoge stvari naučio sam kroz sve te godine sam. Stvar je takva da se ovo područje veoma brzo mijenja. Dolaze neki novi trendovi, nove društvene mreže, nove platforme. Alati se usavršavaju i mijenjaju, ali temeljni principi ostaju isti. Ti principi su mehanizmi po kojima ljudi kupuju i biraju. Interesantno je kada shvatite kako takve stvari funkcioniraju.

Davanje dodatnih vrijednosti

To je filozofija koju sam prihvatio od početka. Mislim da je jedna od najboljih!

kvaliteta korisničke podrške i edukacija klijenta

Fokus na bitno

Od početka resurse treba usmjeriti na ono što je važno. S obzirom na kompleksnost područja, prvo kroz komunikaciju i dogovor možemo odrediti što je vama potrebno i što vama može donijeti korist.

kvalitet usluge

Dodatna vrijednost

Usluga s dodatnim vrijednostima u realnom roku koja uzima u obzir ono stvarno bitno, a izbacuje nebitno. Kao što je razumijevanje tržišta, potražnje i ponude, bitni tehnički faktori, itd…

pružanje konkretnih rezultata za klijenta

Rast baze klijenata

Glavna ciljna točka je baza klijenata, iz koje dolazi profit. Suvremene metode marketinga se fokusiraju na odnose s potencijalnim kupcima, ne direktno na prodaju. Cilj je stvoriti baze klijenta i zatim ide prodaja.

Najbolja vještina

Pisanje za web i WordPress SEO za domaće web tržište.

Iskustvo sam vidio da nije sve u pozicijama i rangiranju na Google-u. To nije konačan cilj. Poboljšati pozicije neke web stranice za određene pojmove ne znači odmah i više zarade. Cilj je ostvariti profit, poboljšati poslovanje, ovo je samo jedan od načina dolaženja do to cilja.

Želite započeti zajedničku suradnju?

Ako želite započeti zajedničku suradnju. Javite mi se putem email-a. Odgovoriti ću Vam povratno i poslati neobvezujuću poslovnu ponudu.