O Meni

Zovem se Krešimir. Bavim se web-om zadnji 5 godina. Na početku je to bila znatiželja, koja je prerasla u hobi. S vremenom sam shvatio potencijal i mogućnost koju internet pruža u poslovnom smislu. Hobi je prerastao u ozbiljnije bavljenjem ovim područjem i velikom količinom vremena uloženog u učenje i edukaciju, te rad na vlastitim web projektima.

Neka od mojih užih interesnih područja digitalnog marketinga i web-a su: SEO optimizacija, izrada web lokacijaprvenstveno za uslužne djelatnosti i pisanje web sadržaja.

Glavni fokus je na jednostavnost i konkretan rezultat za klijenta

kvaliteta korisničke podrške i edukacija klijenta

Fokus na bitno

Od početka resurse treba usmjeriti na ono što je važno. S obzirom na kompleksnost područja, prvo kroz komunikaciju i dogovor možemo odrediti što je vama potrebno i što vama može donijeti korist.

kvalitet usluge

Dodatna vrijednost

Usluga s dodatnim vrijednostima u realnom roku koja uzima u obzir ono stvarno bitno, a izbacuje nebitno. Kao što je razumijevanje tržišta, potražnje i ponude, bitni tehnički faktori, itd…

pružanje konkretnih rezultata za klijenta

Rast baze klijenata

Glavna ciljna točka je baza klijenata, iz koje dolazi profit. Suvremene metode marketinga se fokusiraju na odnose s potencijalnim kupcima, ne direktno na prodaju. Cilj je stvoriti baze klijenta i zatim ide prodaja.

Davanje Vrijednosti

To je filozofija koju sam prihvatio od početka. Mislim da je jedna od najboljih.

Digitalni marketing je jedno veliko područje. Iako je fokus na tehniku i baratanje sa digitalnom mašinerijom od Google-a, pa do Facebook-a i njihovih servisa. Sama srž leži u vještini prodaje. Poznavanje tržišta, potreba tržišta, problema i želja kupaca.

Mnoge stvari naučio sam kroz sve te godine sam. Stvar je takva da se ovo područje veoma brzo mijenja. Alati se usavršavaju i mijenjaju, ali principi ostaju isti. Ti principi su mehanizmi po kojima ljudi kupuju i biraju. Interesantno je kada shvatite kako takve stvari funkcioniraju.

Kako Vam Digitalni Marketing Može Pomoći?

Može mnogima na nekoliko načina.

  1. Poslodavcima i poduzetnicima prodati proizvode i usluge, na domaćem ali i na stranom tržištu.
  2. Svaki mladi čovjek od toga može napraviti dobar posao i imati za svoje standarde i prilike i više nego dobro radno mjesto.
  3. Na vrijeme pronaći malo bolji posao.

Najnovije Blog Objave

Za više objava pretraži blog

Neke od Mojih Praktičnih Vještina

html skill

Korištenje HTML-a za dodavanje naknadnih elemenata na web lokacije.

css skill

Korištenje CSS-a za stiliziranje i naknadno “prilagođeno” stiliziranje pojedinih elemenata web stranica.

wp skill

Naprednije korištenje WordPress CMS platforme za kreiranje web lokacija i web sadržaja.

Optimizacija web stranica za Google tražilicu – SEO. On page seo i kreiranje web sadržaja.

Korištenje Google Search Console kao jednog od glavnih web master alata.

Istraživanje ključnih riječi, tržišne potražnje i trenutne web konkurencije za određenu tematiku i određeno tržište, pomoću web alata kao što je SEMrush ili SE ranking.

Kontakt

Ispunite priloženi obrazac i javiti ću Vam se u kratkom roku.