Nešto malo o meni…

Krešimir Olijan

Zovem se Krešimir. Ovaj web je moj osobni blog gdje stavljam svoje objave iz tematike web-a, web oglašavanja i online zarade.

Tu ćete pronaći sadržaj iz područja online oglašavanja i općenito digitalnog marketinga.

Članci su moja prezentacija znanja i razumijevanja iz ovog područja, koje redovno sakupljam i nadograđujem sada već u periodu od proteklih 10 godina. Počeo sam 2012. godine, sa željom da zaradim preko interneta!

Moj stil pisanja

U pisanju imam tu i tamo… kontroverzan stav i mišljenje. Pa svojim tekstovima dajem neku dozu “jake osobnostitako da čitajući moje članke dobiti ćete drugačiji dojam i osjećaj. Barem na članke na ovome blogu. Za uslužno pisanje ipak se držim pod “kontrolom” 🙂 🙂 i pazim da tekst bude primjeren krajnjem korisniku.

Članci su opširni i sveobuhvatni. To je rezultat moje vještine pisanja (za koju znam da mi je talent – jer, inače ovo ne bi radio). Uz to tipkanje po tastaturi mi donosi mjesečno dodatan prihod.

Ljudi će uvijek prepoznati kvalitetu onda kada se posvetite!

Zlatno životno pravilo!

Neki od mnogobrojnih komentara čitatelja na blogu to i potvrđuju (trudio sam se odabrati one baš iskrene, ali toga jednostavno ima na tone.. 🙂 🙂 ) …

Osobno, kada pogledam te komentara, nije mi žao vremena koje sam ulupao. Ali doslovno ulupao u sve ovo. Mogao sam se opijati u provodima i gubiti vrijeme na video igre, a ja sam pisao objave.

Dapače, jako sam zadovoljan radi toga, još kada uzmem u obzir da te ljude nikada neću niti vidjeti niti upoznati, a pomogao sam im.

To mi se sada sve vraća u financijskom obliku 🙂 ;).

Moji web projekti

Pored ovog bloga imam nekoliko web projekata (web lokacija) na kojima radim i koje u bliskoj budućnosti imam plan monetizirati (drugim riječima – zaraditi eure).

Kada dođe vrijeme, ovdje ću ih predstaviti.

Ako ste zainteresirani za neki oblik suradnje oko web marketinga možete mi se javiti i ovisno o problemu koji imate mogu vam ponuditi svoje slobodno vrijeme (kojeg i nemam previše) kako bi odradili posao na obostrano zadovoljstvo.

Usluge

Neke od plaćenih usluga koje trenutno mogu ponuditi su sljedeće:

  • WordPress konzultacije i rješavanje problema s WordPress-om
  • Pisanje sadržaja za web… stranice, blogove i portale
  • CTR SEO optimizacija (samo taj dio SEO optimizacije)
  • Email marketing
  • Izrada WordPress stranica (ne i web trgovina)
  • Eventualno edukacije iz ovih područja ukoliko procijenimo da nam se obostrano isplati (tako je to… u poslu je interes br.1)

Pored toga u planu je usluga za Google Ads oglasne kampanje. Ali tek kroz godinu dana, najmanje. Koja će biti primarna. Ostalo ću vjerojatno raditi u manjem obimu ili prestati.

A BESPLATNE usluge su:

  • Telefonski razgovor u trajanju od 30 do 45 minuta ako imate neku ideju ili jednostavno tražite dodatni savjet i moje mišljenje

Ako tražite neke od ovih usluga i zanima vas moja ponuda. Javite mi se putem Email adrese ili telefonskim pozivom (na aplikacije za dopisivanje vam neću odgovarati).

Za kontaktiranje otvorite kontakt stranicu i tamo imate navedene kontakt podatke.

Uz blog, od 2022. godine imam registrirani obrt za usluge i trgovinu. Pa, sam vam u mogućnosti za svaku dogovorenu i isporučenu uslugu dostaviti račun za potrebe knjigovodstva poduzeća.