Nešto malo o meni i ovome blogu…

Zovem se Krešimir. Ovo web mjesto je moj osobni blog gdje stavljam svoje tekstove iz područja internet marketinga, web-a, web oglašavanja i online zarade.

Članci su moja prezentacija znanja i razumijevanja iz ovog područja, koje redovno sakupljam i nadograđujem sada već u periodu od proteklih 10 godina. Počeo sam 2012. godine, sa željom da zaradim preko interneta!

Moja ponuda za vas, ukoliko imate interes!

Moja ponuda za vas koje ovo zanima, je edukacija kroz tečajeve koje sam vam ponudio u pisanom obliku kao PDF priručnik ili u obliku niza E-mail poruka.

Stil pisanja

Pisanje je jedan od načina komunikacije.

U pisanju imam tu i tamo kontroverzan stav i mišljenje. Pa svojim tekstovima dajem neku dozu “jake osobnostitako da čitajući moje članke dobiti ćete drugačiji dojam i osjećaj.

Članci su opširni i sveobuhvatni. To je rezultat moje vještine pisanja. (za koju znam da mi je talent, inače ovo ne bi radio)

Ljudi će uvijek prepoznati kvalitetu onda kada se posvetite!

Zlatno životno pravilo!

Neki od mnogobrojnih komentara čitatelja na blogu to i potvrđuju. Trudio sam se odabrati one baš iskrene, ali toga jednostavno ima na tone.

Osobno, kada pogledam te komentara, nije mi žao vremena koje sam ulupao. Ali doslovno ulupao u sve ovo. Mogao sam se opijati u provodima i gubiti vrijeme na video igre, a ja sam pisao objave.

Dapače, jako sam zadovoljan radi toga, još kada uzmem u obzir da te ljude nikada neću niti vidjeti niti upoznati, a ovime sam im na neki način pomogao.

To mi se sada sve vraća u financijskom obliku.