Kontakt

Ispunite potrebne podatke ispod u priloženom obrascu, Ili pošaljite email na adresu: info@kresimir-projekt.hr Javiti ću Vam se u najkraćem roku, obično unutar 48 sati.

Možete mi se javiti na broj mobitela: +385 097 730 9756 Za konkretan razgovor preferiram telefonski poziv. Na aplikacije Viber i WhatsApp vam vjerojatno neću odgovoriti. Jedino ako se ne javim odmah na poziv, pošaljite mi poruku.

Osobno odgovorim na sve email poruke. Ako vam obrazac ne šalje iz nekog razloga upit, koristite direktno (gore navedenu) email adresu.

Hvala na interesu i povjerenju, nadam se uspješnoj suradnji!

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu dobivanja odgovora na postavljeni upit.* Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (ime, prezime, e-mail i kontakt broj i svi osobni podaci koje sam naveo/la u svojem upitu) koriste u svrhu odgovora na postavljeni upit. Krešimir-Projekt, obrt za usluge i trgovinu, vl. Krešimir Olijan Bilogorska ulica 61, Veliko Trojstvo, MB: MB:98405179 će koristiti vaše osobne podatke samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećim stranama, i to tako da se podaci koriste sve do dostave odgovora na postavljeni upit, a nakon čega se isti brišu. Upoznat/a sam s pravom da od obrta Krešimir-projekt, zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka, i to putem e-mail adrese korisnici@kresimir-projekt.hr.